top of page
kurk-achtergrond-18.jpg

Het mooiste tijdverdrijf : Dansen op toekomstmuziek

Stanislaus Kostka

paper-2631126_1280.jpg

Rouw- en VerliesCounselor

Zo dikwijls kwam ik kinderen en jongeren tegen tijdens mijn loopbaan in het onderwijs die verlieservaringen hadden meegemaakt. Moeilijk begrijpbaar, onaanvaardbaar gedrag heeft ook dikwijls onderliggend pijnlijke kwetsuren. Kinderen en jongeren stellen dikwijls gedrag dat nog te vaak veroordeeld en gestraft wordt. De vicieuze cirkel van onbegrip en van actie-reactie mogen doorbreken om positief te kunnen veranderen, zie ik als een persoonlijke missie.

Om dat in mijn begeleidingen professioneel aan te pakken, wil ik de opleiding volgen bij Lut Celie van De Bleekweide in Gent. In oktober start ik met deze 2-jarige opleiding.

Afbeelding9_edited.jpg
speld-8130684_edited.png
speld-8130684_edited.png
kurk-achtergrond-18.jpg
20210523_202213.jpg
post-it-2 (1).png

Ezelpraatjes

Sinds lang heb ik een onvoorwaardelijke liefde voor de ezel. Zijn zachte lange oren, zijn droevige blik, zijn ruwe vacht en nieuwsgierige aard... Een tijdje hebben we ezels helpen verzorgen bij ezelopvang Anegria. Het lot van vele ezeltjes die niet goed verzorgd worden en in de opvang terecht komen, is een zielig verhaal. We zijn Kristel dankbaar voor de kansen die we kregen om de ezels beter te leren begrijpen en verzorgen. Vóór corona ons leven omgooide, mocht ik de 2 lieve ezels bij Mama Calinka verzorgen. Ook Nancy ben ik erg dankbaar. Gaston en Leo zijn lieve ezelschatten! Maar de training die ik in gedachten had, liep niet zo. Ik wil graag asinotherapie volgen, zodat ik therapie zou kunnen geven aan kinderen en jongeren met de ezel als begeleidend dier. Werken met ezels is nog steeds het plan, maar staat nog even geparkeerd! Ik koester deze droom, en koos daarom alvast een toepasselijke naam voor mijn Atelier!

20210524_195427.jpg
IMG-20200108-WA0001.jpg
bm.jpg
bottom of page